Το ηλεκτρονικό κατάστημα SLAYONFLEEK δημιουργήθηκε προκειμένου να παρέχει άμεση ενημέρωση για τα προϊόντα μας αλλά και να πραγματοποιεί εξ αποστάσεως διαδικτυακές παραγγελίες τους, διατηρώντας πάντα την επικοινωνία με τους επισκέπτες μας. Θα σας παρακαλούσαμε, λοιπόν, πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στα προϊόντα μας, να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης που εφαρμόζονται ειδικά για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η χρήση και η περιήγηση στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και αποδοχή των όρων, καθώς και την ευθύνη για την τήρησή τους.

Οι παρόντες όροι αποτελούν δεσμευτικούς κανόνες που επιβάλλει το κατάστημά μας και αφορά στις υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες-χρήστες. Τέλος, οι όροι χρήσης καθώς και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι συμβατοί με το ισχύον Διεθνές, Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο και διέπονται από αυτά.

 1. Εφαρμοστέο Δίκαιο: Για τις διαφορές που θα προκύπτουν ανάμεσα στο κατάστημά μας και τους χρήστες για οποιοδήποτε λόγο, πέρα από την προσπάθεια για εξωδικαστική επίλυσή τους πρωτίστως, εφαρμοστέο δίκαιο θα αποτελεί το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια. Από τη στιγμή που θα προκύψει οποιοδήποτε γεγονός που θα επιφέρει στον χρήστη την επιθυμία για οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, εκείνος οφείλει σε προθεσμία 14 ημερών από τη μέρα του εν λόγω γεγονότος, να ενημερώσει το κατάστημά μας, διαφορετικά θα παραβιάσει ουσιώδη συμβατικό όρο. Σε κάθε περίπτωση οι επισκέπτες μέσα από τους τρόπους επικοινωνίας που παρέχει το κατάστημά μας, μπορούν να εκφράζουν τα παράπονά τους.
 2. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: α) αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιεσδήποτε αλλαγές και τροποποιήσεις μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και β) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τη διαδικασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών, σύμφωνα με τα συναλλακτικά ήθη.
 3. Πρόσβαση και περιήγηση: Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου δύναται να εκφράσει τη γνώμη του και να τη μοιραστεί, μέσω της εφαρμογής ‘Like’ και ‘Share’ αντίστοιχα, αν διαθέτει λογαριασμό σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.α.. Επισημαίνεται ότι η λειτουργία των εν λόγω εφαρμογών, διέπεται αποκλειστικά από τους όρους χρήσης των αντίστοιχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Επιπρόσθετα έχει τη δυνατότητα ο χρήστης της ελεύθερης έκφρασης μέσω προσωπικών σχολίων και απόψεων, συμπεριλαμβανομένης και της έντονης κριτικής, με την προϋπόθεση ότι δεν θίγει και δεν προσβάλλει τη φήμη του καταστήματός μας ούτε και οποιονδήποτε άλλον. Το SLAYONFLEEK δεν έχει την υποχρέωση προληπτικού ελέγχου των σχολίων που αναρτώνται, όπως επίσης διατηρεί το δικαίωμα αφαίρεσης σχολίου που έχει αναρτηθεί και αντίκειται στους παρόντες όρους. Σε περίπτωση παράβασης των όρων, η εταιρία επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της.
 4. Ενημέρωση: Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, δύναται, αφού συμπληρώσει ορισμένα προσωπικά του στοιχεία, να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) του SLAYONFLEEK, στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, όπως επίσης και να παύσει την αποστολή τους (unsubscribe).
 5. Παραγγελία: Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου, εφόσον διαθέτει την προβλεπόμενη από τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα, δικαιοπρακτική ικανότητα, έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην εξ αποστάσεως ηλεκτρονική παραγγελία των διατιθέμενων προϊόντων, σύμφωνα με τους όρους και την περιγραφόμενη διαδικασία που αναπτύσσονται στην ιστοσελίδα. Πραγματοποίηση παραγγελιών μπορούν να κάνουν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων. Σε περίπτωση όμως που πραγματοποιηθούν παραγγελίες από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα, το SLAYONFLEEK επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του. Προϋπόθεση της πραγματοποίησης της παραγγελίας και την έγκυρη σύναψη της σύμβασης πώλησης, αποτελεί α) η συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων, β) η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης, που αφορούν στο είδος της πώλησης, στην ποσότητα και των λοιπών δαπανών, στη διαδικασία για την πραγματοποίηση της συναλλαγής, στο χρόνο και στον τόπο παράδοσης της παροχής. Όσον αφορά στον τρόπο καταβολής του τιμήματος για την πραγματοποίηση της παραγγελίας, υπόκειται στην επιλογή του καταναλωτή και περιλαμβάνει την πληρωμή μέσω paypal και την αντικαταβολή. Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο καταναλωτής ενημερώνεται για την διεύθυνση και την ταυτότητα του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την ποσότητα και των λοιπών δαπανών, τη διαδικασία για την εκτέλεση της συναλλαγής, τον κατά προσέγγιση χρόνο και τον τόπο παράδοσης, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής, καθώς και για το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση μαζί με υπόδειγμα δήλωσης υπαναχώρησης. (αρ.4, Ν. 2251/1994, όπως αυτό τροποποιήθηκε).
 6. Πνευματική Ιδιοκτησία: Αποκτώντας πρόσβαση στο δικτυακό μας τόπο, συνεπάγεται ότι αποδέχεσθε τους νόμους περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Το περιεχόμενό του (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, εικόνες, λογότυπα, γραφικά, προϊόντα, διακριτικά σήματα κλπ) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και περιουσιακό αγαθό του ‘’SLAYONFLEEK’’ ή και τρίτων μερών. Το SLAYONFLEEK επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, ποινικές και διοικητικές νομικές ενέργειες εναντίον οποιουδήποτε παραβεί αυτούς τους όρους.
 7. Ασφάλεια συναλλαγών: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 8. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πιο γνωστούς και ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Αναλυτικά οι τρόποι είναι οι εξής:

  Α. Πληρωμή με αντικαταβολή (παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας): Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και έχει επιπλέον κόστος 1€.

  Β. Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Alpha Bank. Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή πύλη πληρωμών της Alpha Bank και η συναλλαγή θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια.

 9. Η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Speedex και Curier Center). Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες για χερσαίους προορισμούς και 3-5 εργάσιμες μέρες για νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές, από την με στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας από εμάς στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας, διαφορετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. Το κόστος των μεταφορικών είναι 4€. Εάν επιλέξετε αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 1€. Για την υπόλοιπη Ευρώπη τα μεταφορικά είναι 20€, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Η ταχυμεταφορική (Cοurier Center/Speedex) σε περίπτωση που δεν σας βρει στο χώρο σας θα σας ενημερώσει τηλεφωνικά ή με sms ότι η αποστολή απέτυχε επειδή δεν σας βρήκε στο χώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε στο τηλέφωνο που θα προτρέπει το sms για να ζητήσετε νέα ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενημερώστε μας έγκαιρα. Η ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο εφόσον δεν έχει αναχωρήσει η παραγγελία σας.
 10. Πολιτική επιστροφών

  Ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες σας, κατανοούμε τις ανησυχίες σας και για αυτόν τον λόγο υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Επιπλέον, κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους. Έχετε το δικαίωμα επομένως να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε το προϊόν που αγοράσατε με κάποιον άλλο κωδικό προϊόντος που επιθυμείτε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε. Η διαδικασία έχει μια ελάχιστη επιβάρυνση 6€. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 2314055127 και θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία. Επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δεν θα γίνονται δεκτές.