Αποστολή και χρόνος παράδοσης

Η αποστολή γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Speedex και Courier Center). Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες για χερσαίους προορισμούς και 3-5 εργάσιμες μέρες για νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές, από την με στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας από εμάς στην εκάστοτε μεταφορική εταιρεία, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας, διαφορετικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

Κόστος αποστολής

Το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 4€. Εάν επιλέξετε αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 1€. Για την υπόλοιπη Ευρώπη τα μεταφορικά είναι 20€, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Προσοχή! Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η αποστολή των παραγγελιών ξεκινά αφού:

  • Επιβεβαιώσουμε την ορθότητα των στοιχείων της παραγγελίας
  • Υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων

Είναι βασικό μας μέλημα και βάζουμε τα δυνατά μας για να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση σε κάποια παραγγελία, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε.

 

Οδηγίες για την παράδοση

Η ταχυμεταφορική (Cοurier Center/Speedex)  σε περίπτωση που δεν σας βρει στο χώρο σας θα σας ενημερώσει  τηλεφωνικά ή με sms ότι η αποστολή απέτυχε επειδή δεν σας βρήκε στο χώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε στο τηλέφωνο που θα προτρέπει το sms για να ζητήσετε νέα ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ενημερώστε μας έγκαιρα. Η ακύρωση γίνεται δεκτή μόνο εφόσον δεν έχει αναχωρήσει η παραγγελία σας.